Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili zahteva, slobodno nas kontaktirajte – naš tim je spreman da vam pruži najbolju uslugu.

6 + 5 =

Često postavljana pitanja

^

Koje dokumente trebam da priložim prilikom preuzimanja vozila?

Važeća vozačka dozvola: Molimo vas da donesete originalnu vozačku dozvolu koja je važeća u zemlji u kojoj iznajmljujete vozilo i Identifikacioni dokument: Potrebno je da pokažete važeći lični dokument, kao što je pasoš ili lična karta, kako bismo potvrdili vaš identitet. Ovaj dokument treba da bude u skladu sa informacijama navedenim prilikom rezervacije.

^

Kako se naplaćuje gorivo - pun rezervoar ili prema potrošnji?

Pun rezervoar (pun-do-pun): Ova opcija podrazumeva da preuzmete automobil sa punim rezervoarom goriva, a prilikom vraćanja vozila, trebate ga vratiti takođe sa punim rezervoarom. Na taj način plaćate samo gorivo koje ste zaista potrošili tokom vašeg najma. Ovo vam omogućava da sami kontrolišete koliko goriva sipate i izbegavate dodatne troškove ako vratite vozilo sa praznim ili nedovoljno napunjenim rezervoarom.

^

Koliko godina moram imati da bih mogao/la iznajmiti automobil?

Da biste mogli iznajmiti automobil kod Rent-a-Car Super NS minimalna starosna granica za vozače je 21 godina. Osim minimalne starosti, vozači takođe moraju imati važeću vozačku dozvolu koja je izdata pre najmanje dve godine.

^

Da li mogu iznajmiti automobil na duži period i postoji li popust za dugoročni najam?

Dugoročni najam je odlična opcija za one koji žele da uštede na putovanju i imaju vozilo na raspolaganju tokom dužeg vremenskog perioda, bilo da je u pitanju poslovno putovanje, rad na projektu u drugom gradu ili produženi odmor. Dodatni popusti se odobravaju za sva rentiranja vozila na duži vremenski period

 

^

Kako funkcioniše rezervacija vozila?

Ukoliko ste unapred rezervisali vozilo putem naše online platforme ili putem telefona, molimo vas da donesete potvrdu o rezervaciji kako bismo brzo identifikovali vašu rezervaciju i pripremili vozilo za preuzimanje.

Iznajmljivanje vozila je moguće pozivom na broj:
+381 (0) 65 229-8688

superrentacarns@gmail.com

info@novisadrentacar.com

+381 (0) 65 229-8688

Anastasa Bocarića bb, 21410 Futog, Srbija

Mobilni poziv